Hvem er vi

TV Midtjylland er en ikke-kommerciel tv-station – finansieret af Kulturministeriet. TV-Midtjylland er lokal-tv for det midtjyske område med fokus på lokale begivenheder, livstil, spændende mennesker, børn og unge m.v. Vi producerer 4 x ½ times tv om ugen.


Hvor sender vi?

Vi sender på kanal 39 (kan variere fra område til område) Kabel: YouSee - kanal 96. Waoo – kanal 83 TV Midtjylland kan ses af alle og dækker samme område som TV MidtVest. Kanalen er også kendt som "tegnsprogskanalen" (der sendes dagligt 17-21)


Hvornår sender vi?

Alle dage: 14.30 – 16.00 – 22.00 - samt en del genudsendelser.

Samtlige programmer kan ses og genses på tv-midtjylland.dk, på youtube.com og facebook- og følg os på Instagram.

Marie Møller Foged

-Producerer alle typer af udsendelser med særlig fokus på kultur og musik i det midtjyske. Hun er samtidig ansvarlig for tv stationens imaging, jingler m.v.


Signe Sofie Larsen

-Producerer forskellige kulturprogrammer samt programmer om kvindeidræt.


Kasper Mygind

-Producerer mange forskelligartede programmer, bl.a. Musiknørd, Computernørd. Kasper producerer ligeledes en serie ”Viborg Rundt”, hvor han besøger forskellige kultursteder i Viborg. Han står også bag serien "Viborg køkkenet" med sin gode ven Jakob


Jakob Lundbye

-Producerer primært interviews med passionerede midtjyder, og har en enorm kærlighed for mad i alle afskygninger – en kærlighed du kan opleve i programmet ”Viborg køkkenet”.


Jesper T.L. Nielsen

-Producerer udsendelser med mennesker og deres hobby, kæledyr m.v.


Sigga Møller Foged

-Er chef for TV Midtjylland. Producerer mange forskelligartede programmer med fokus på mennesker og deres historie. Samt mange kulturelle begivenheder i Viborg og Skive.


Poul Foged

-Bestyrelsesmedlem, administrator og kameramand.


Tilladelseshaver

Foreningen TV Midtjylland Middagshøjvej 34 8800 Viborg


Bestyrelse

Sigga Møller Foged, Viborg (formand) Pernille Frederiksen, Skive Poul Foged, Viborg


Regnskab

Regnskab 2022

Regnskab 2021

Regnskab 2020

Regnskab 2019

Regnskab 2018

TVstation sender på programtilladelse udstedt af Radio- og TV Nævnet (Kulturministeriet, Slots- og Kulturstyrelsen), hvor Radio- og TV Nævnet er den kompetente tilsynsmyndighed.


Vedtægter

Klik her